Šahovski savez Primorsko-goranske županije

Ema Hajdinić sjajna na brzopoteznom EP za mlade

Novosti |

U Solunu je završilo Europsko prvenstvo za mlade u ubrzanom i brzopoteznom šahu. Natjecanje s odvijalo u ekipnoj i pojedinačnoj konkurenciji, a sjajan uspjeh postigla je Ema Hajdinić (Kraljevica) koja je u konkurenciji djevojaka do 14 godina osvojila srebrno odličje u brzopoteznom šahu.

Odlične rezultate postigli su i ostali predstavnici iz naše županije. Erik Golubović (Rijeka) je u konkurenciji do 10 godina osvojio 9. mjesto u ubrzanom i 6. mjesto u brzopoteznom šahu. Lara Zagorac (Rječina) je u konkurenciji do 12 godina osvojila 7. mjesto u brzopoteznom i 13. mjesto u ubrzanom šahu. Ivano Sundać(Crikvenica) osvojio je u kategoriji do 14 godina 10 mjesto u brzopoteznom i 15 mjesto u ubrzanom šahu.

Odlični su bili naši predstavnici i u ekipnom dijelu Europskog prvenstva do 12 godina te su u sastavu (Jure Tadić(Zadar), Lara Zagorac(Rječina), Erik Golubović(Rijeka), Ivano Močić(Šibenik) zauzeli 6. mjesto. Erik Golubović bio je i najbolji igrač Hrvatske reprezentacije.

Od hrvatskih predstavnika sjajan je bio Petar Kovač (Vukovar) koji je u konkurenciji do 16. godina osvojio srebrno odličje.

Hrvatske predstavnike uspješno je vodio međunarodni majstor Boris Golubović (Rijeka).

Čestitke svim natjecateljima i vodstvu naše reprezentacije!

© Šahovski savez Primorsko-goranske županije
GDesigns. Sva prava pridržana.
Na vrh