Šahovski savez Primorsko-goranske županije

Na osnovu prijedloga komisije za praćenje rada županijskog trenera Ognjena Cvitana Izvršni odbor Šahovskog saveza Primorsko-goranske županije donio je slijedeće odluke:

1. Županijski trener Ognjen Cvitan je u radnom odnosu u ŠSPGŽ na puno radno vrijeme. U njegove obaveze ulazi 50 sati rada mjesečno sa kadetima i juniorima, edukacija klupskih i školskih trenera i instruktora, promotivne simultanke te obilazak klubova u PGŽ po dogovoru. Ostatak sati do punog radnog vremena odnosi se na pripremu za rad. Rad županijskog trenera je stručna nadogradnja rada sa klupskim trenerima te se očekuje da će klupski treneri i natjecatelji dobiti stručne savjete i pomoć za unapređenje temeljnog rada.

2. Pravo rada sa županijskim trenerom Ognjenom Cvitanom imaju kadeti i juniori registrirani isključivo u klubovima Šahovskog saveza Primorsko-goranske županije.

3. Pravo na treninge sa županijskim trenerom imaju igrači koji su na osnovu rezultata u 2017. godini ostvarili pravo nastupa na europskom ili svjetskom prvenstvu u 2018. godini.

– Jadranko Plenča (juniorski prvak RH do 19 godina) 8 sati mjesečno (Rijeka)
– Teo Tomulić (5. juniorsko prvenstvo RH do 17 godina) 5 sati mjesečno (Rijeka)
– Danijel Duda (kadetski prvak RH do 15 godina) 8 sati mjesečno (Krk)
– Ena Cvitan (juniorska prvakinja RH do 17 godina) 8 sati (Delnice)
– Katarina Bogdanić (kadetska prvakinja RH do 15 godina) 8 sati (Krk)
– Ema Hajdinić (kadetska prvakinja RH do 9 godina) 8 sati (Kraljevica)
– Lara Desnica (3. na kadetskom prvenstvu RH do 13 godina) 5 sati (Rijeka)

4. Ukoliko nije moguće ispuniti satnicu sa navedenim igračima satnica se može popuniti sa igračima koji su na državnom prvenstvu osvojili 3. do 5. mjesto ili na osnovu visokog rejtinga spadaju među perspektivne igrače. Trener popunjava obrazac o odrađenim satima te kratko izvješće o sadržaju rada. Ukoliko natjecatelj nije ispunio svoju mjesečnu kvotu neodrađeni sati mogu se prenijeti u druge mjesece.

5. Županijski trener Ognjen Cvitan može iznimno odraditi i jedan trening u trajanju od 2 sata mjesečno sa zainteresiranim igračima koji ne ispunjavaju kriterije za redoviti rad. Za takve slučajeve zamolba se upućuje tajniku ŠSPGŽ Bojanu Birku. Odobrenje za takve treninge daje stručna komisija ŠSPGŽ.

Molimo šahovske klubove iz Primorsko-goranske županije da potvrde rad svojih natjecatelja prema gore donesenom rasporedu isključivo pismenim putem tajniku ŠSPGŽ Bojanu Birku na e-mail adresu bojan.birk@gmail.com . O terminima održavanja treninga natjecatelji će se dogovoriti sa Ognjenom Cvitanom.

© Šahovski savez Primorsko-goranske županije
GDesigns. Sva prava pridržana.
Na vrh